Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
PODANIE DO SAPD POWINNO WYGLĄDAĆ TAK :
*Nick w Grze
*Cos o sobie
*Dlaczego ty
WYMAGANIA:
*Imię:Piotrek
*Nick w Grze:afkaszafka
*Cos o sobie:Lubię grać w piłkę nożną znam dobrze ortografie mieszkam w woj.Warminsko Mazurskim
*Dlaczego ty:Byłem liderem SAPD na innym serwie lecz juz nim nie jestem i mam czas na ten serwer
WYMAGANIA:
*SKYPE-Niestety nie mam skype ale mam ts3
*Wiek 12.5
*Imię Oliwier
*Nick w Grze SlimowyJoe
*Cos o sobie Jestem Oliwier Lubię Grać Ping Pong, Moje Hobby To Tworzenie Gier
*Dlaczego ty Znam Się W SAPD Ogarniam Umiem Kierować I Znam Podstawy
Zostałes Przyjęty do SAPD Gratulacje !
*Imię: Kuba
*Nick w Grze: PolskiHaski
*Cos o sobie: Mam na imie Kuba interesuję się grafika, Służbami Mundurowymi najbardziej policją i PSP.
*Dlaczego ty: Jestem miły potrafię gonić ogarniam Rp myślę że przydał bym się we frakcji.
WYMAGANIA:
*SKYPE Posiadam oraz TS'a i Mumble wszystko co trzeba mogę pobrać/kupić.
Pozdrawiam St. Posterunkowy PolskiHaski
*Wiek 15
*Imię Filip
*Nick w Grze Melon
*Cos o sobie Nazywam się Filip mam, uczęszczam do 3 klasy gimnazjum sportowego. Jestem kulturalny, pomocny i miły oraz interesuję się piłką nożną.
*Dlaczego ty Ponieważ nie miałem jeszcze styczności z frakcją SAPD, od zawsze to było powiedzmy moje marzenie dostać się do SAPD, byłem na innym serwerze w SAFD więc z akcjami rp miałem doczyniania.
WYMAGANIA: Posiadam Skype oraz Ts
Imię:Maciej
*Nick w Grze:MeCzusss
*Cos o sobie:Jestem Maciej.Uczęszczam do 6 klasy podstawowej.Jestem pomocny, miły i interesuję się sportem
*Dlaczego ty:Byłem już kiedyś w SAPD na innym serwerze i wiem o co chodzi w akcjach rp.Z regulaminem i wysokością mandatów się zapoznałem.Myślę że byłbym njlepszy na to miejsce.
WYMAGANIA:Mam SKype i Ts3
*Imię:Wiktor
*Nick w Grze:Narcyziak
*Cos o sobie:Nazywam się Wiktor Lubię bardzo Piłkę nożną i zwłaszcza Komputery
*Dlaczego ty:Ja ponieważ jestem rozważnym człowiekiem Próbuje przestrzegać zasad moim marzeniem jest zostać Policjantem
WYMAGANIA:
Kogo nie ścigasz tego nie złapiesz
*Wiek 14
*Imię Marcin
*Nick w Grze Marcin
*Cos o sobie: Mam na imię Marcin.Mam jak wyżej jest podane 14lat. Mieszkam a małej Miejscowości,która nazywa się Lubaczów.Chodzę do 2 klasy gimnazjum.Po gimnazjum a to już nie długo, wybieram się na mechanika samochodowego lub w stronę policji. Interesuję się sportem a dokładnie piłką nożną,ręczną i siatkową.Oglądam wszystkie mecze naszej reprezentacji we wszystkich trzech kategoriach..Moim ulubionym klubem jest FB Barcelona,w którym gra mój ulubiony zawodnik popularny "Neymar".Do moich zainteresowań zaliczają się również gry komputerowe takie jak: fifa 15, gta samp itp.
Jakie posiadasz doświadczenie w Policij: Bardzo duże.Grałem na różnych serwerach rpg, gdzie byłem Policjantem.
*Dlaczego ty: Jestem osobą przygotowaną do pracy jako policjant. Jestem odpowiedzialny, potrafiący zorganizować sobie miejsce pracy. Charakteryzuje mnie ogromna cierpliwość, wysoka kultura osobista, oraz umiejętność pracy w zespole. Jestem osobą otwartą, nastawioną na rozwój podnoszenia swoich kwalifikacji. Moja umiejętność jazdy jest bardzo dobra, umiem jechać bardzo szybko na miejsce wypadku nie robiąc przy okazji żadnych zniszczeń. Mapę znam bardzo dobrze, ponieważ jestem wzrokowcem, więc nie będzie problemów z dojazdem do okradzionej osoby itp. Jeżdżę w 100% przepisowo, ponieważ mi nie zależy na czasie, więc nie jadę na skróty, tylko zależy mii na dobrej zabawie, a dobrej zabawy nie ma, gdy się ją samemu niszczy.Ponieważ umiem dbać o porządek i dyscypline i nie jest mnie łatwo wyprowadzić z równowagi.
Ps: Jeżeli mnie przyjmiecie napiszcie najlepiej na skypie
*Wiek 15
*Imię Kacper
*Nick w Grze KacperGamesPL
*Coś o sobie Nazywam się Kacper lubię ciężarówki i policje
*Dlaczego ty Byłem kiedyś w SAPD na innym serwie
*Wiek 14
*Imię Kacper
*Nick w Grze xKacu
*Cos o sobie Mam na imię Kacper mam 14 lat pochodze z Białegostoku
*Dlaczego ty Poniewaz znam się na SAPD znam podstawy jakl się zachowywac dużo umiem jako SAPD
WYMAGANIA:
*SKYPE zarowa482
Ostatnio edytowany przez xKacu (2016-11-13 13:47:46)
Nick w grze: JankeSBC
Coś o sobie: Cześć jestem Kamil i interesuję się piłką nożną,grami komputerowymi i motoryzacją.Jestem uczciwy,miły i ogarnięty.
Dlaczego ty?: Dlaczego ja? Już tłumaczę...ponieważ jak już wspominałem jestem miły,uczciwy i ogarnięty.Ogarniam SAPD i myślę że bym się przydał.
Skype?: Posiadam. Janke$ MTA <3
To już wszystko mam nadzieję że dołączę do ekipy SAPD. Jeśli dołączę to dziękuję za szanse.
Ostatnio edytowany przez JankeSBC (2016-11-13 15:45:22)
*Imię: 15
*Nick w Grze: attash
*Cos o sobie: nazywam się attash i jestem z Afganistanu, ale ja mieszkam w Kanadzie kocham Polaków i to, dlaczego gram w polskich serwerów <3
*Dlaczego ty
WYMAGANIA:dlatego, aby zatrzymać przestępstwo i mieć spokój w każdym gdzie
Strony: 1